Zuigerveren bestellen

Opzoek naar een zuigerveer? Hier ben je aan het juiste adres!

Zuigerveren zorgen voor een goede afdichting tussen de zuiger en cilindervoering. Naast een goede afdichting zorgt de zuigerveer voor een goede en smeringsregulering van de olie.

Een zuigerveer moet onder extreme omstandigheden functioneren en bepalen uiteindelijk in hoge maten het rendement van de motor.

Zuigerverenfabriek Wedam

Zuigerverenfabriek Wedam is al 31 jaar gespecialiseerd in de vervaardiging van kleine en grote aantallen zuigerveren. Ook beschikt Wedam over het belangrijkste kwaliteitsmanagementsysteem binnen deze branche dat voldoet aan de eisen van de norm: NEN_EN ISO 9001:2015.

De zuigerveren die Wedam produceert zijn beschikbaar in verschillende soorten materialen, afmetingen en uitvoeringen.

Als fabriek kan Wedam U grotere aantallen op termijn aanbieden. Door onze jarenlange specialisatie in de zuigerveer, kan Wedam natuurlijk ook naar wens uw zuigerveer op maat maken volgens tekening of model.

Als specialist geeft Wedam haar klanten een advies op maat. Wedam zorgt ervoor dat er altijd een passende oplossing komt.

Revisie van zuigers zoals het opsteken van groeven behoort tevens tot het programma van Wedam.

Compressieveer voor uw compressor

De meeste mensen denken bij zuigerveren vooral aan auto’s. Naast auto’s zijn er nog veel meer toepassings-gebieden. Hier ligt de specialisatie van Wedam. Kijk bijvoorbeeld naar de Scheepvaart, chemie, luchtvaart, energieopwekking en vele andere sectoren. Overal waar hoge nauwkeurige eisen worden gesteld helpt Wedam op het gebied van Zuigerveren.

De meest gevraagde zuigerveren zijn voor de compressor, ook wel de compressieveer genoemd. De compressieveer is namelijk een zeer belangrijk element van de compressor. Vooral in het bedrijfsleven is het van groot belang dat compressoren goed functioneren. Zuigerveren zijn dan ook essentieel voor de continuïteit en het rendement van bedrijfsprocessen.

Zuigerveren bestellen

U bent opzoek naar zuigerveren en heeft wellicht speciale wensen. Dan bent u bij zuigerveren fabriek Wedam aan het juiste adres!

Zuigerveren fabriek Wedam is flexibel. Het aantal zuigerveren dat U kan bestellen bij Wedam kan variëren van 1 tot 200 stuks.

Als u speciale wensen heeft, kunt U dat aangeven bij het contactformulier. Ook kunt u aangeven of Wedam u terugmailt, zodat alles voor beide partijen duidelijk is.

Zuigerveren die u wilt bestellen kunt u binnen 24 uur, 3 dagen of circa 3 weken verwachten, afhankelijk van uw locatie.